Epost: Info@cr8gym.se

 

Henrik Krutrök: 070-663 63 76

Johan Hannu: 070-522 32 27

 

Swish: 123 495 64 62

Bankgiro: 594-2172

© All Rights Reserved.

Cr8 Gym & Fitness AB

TRÄNA I GRUPP!

 

KOMPETENTA, PASSIONERADE

& HJÄLPSAMMA COACHER.

 

CR8 PASS

Vi kör varierande pass där vi jobbar med både styrka, kondition och egen kroppsvikt för allsidig träning. Vi håller oss till små grupper för att kunna ge individuellt fokus och feedback. Alla pass ser helt olika ut och passar både nybörjare och rutinerad.

Tid: 60 min (Lunchpass: 45 min)

 

CR8 CIRKEL

Vanlig hederlig cirkelträning där vi jobbar 45 sekunder på varje station och sedan roterar. Vi kör igenom hela kroppen med styrke- och konditionsträning. Efter det här passet med enkla övningar så har du fått dig ett allsidigt helkroppspass! Detta pass är perfekt för dig som är nybörjare, allt du behöver göra är att boka in dig och komma hit så löser sig resten.

Tid: 45 min

 

TABATA

Tabata är en typ av intervaller där man jobbar 20 sekunder och vilar 10 sekunder, åtta rundor. Övningarna varierar för varje pass. Kort. Intensivt. Effektivt. Vi garanterar tärningsvärk!

Tid: 45 min

 

STYRKEPASS

Styrkepass innebär gemensam coachad styrketräning i mindre grupper för mer individuell hjälp. Vi går igenom teknik för varje övning och brukar hinna med ca 7 övningar där vi kör igenom dem större muskelgrupperna. Passen är uppdelade med olika fokus på antingen: Över-, under- eller helkropp. Dessa är toppen för dig som är helt ny och vill ha hjälp med hur du kan lägga upp träningen. Det passar även dig som kört ett tag och kanske vill få tips om lite nya övningar/upplägg.

Tid: 45 min