PASS

TRÄNA I GRUPP!

 

KOMPETENTA, PASSIONERADE

& HJÄLPSAMMA COACHER.

 

 

CARDIO & STRENGTH

Hälften cardio och hälften styrketräning. Vi jobbar med enkla övningar och varierar styrka med valfri konditionsmaskin. Detta pass är perfekt för dig som vill kombinera gruppträning med egen träning då du alltid vet vilken muskelgrupp vi kommer att köra. Du kan själv välja intensiteten på passen och det är helt okej att köra med lätta vikter eller att välja promenad. Om du vill köra stenhårt på allt så passar även det! 18 set styrka, 18 min intervaller, 45 min. Effektivt!

Tid: 45 min

 

 

CR8 CIRKEL

Vanlig hederlig cirkelträning där vi jobbar 45 sekunder på varje station och sedan roterar. Vi kör igenom hela kroppen med styrke- och konditionsträning. Efter det här passet med enkla övningar så har du fått dig en genomkörare för hela kroppen! Detta pass är perfekt för dig som är nybörjare, allt du behöver göra är att boka in dig och komma hit så löser sig resten.

Tid: 45 min

 

CR8 INTENSE

Är du den där typen som gillar att ta ut dig, som vill ha effektiv träning där du ibland knappt ser ljuset i tunneln. Är du förälskad i den där känslan efter ett pass när tröjan är svettig och kroppen är sådär skönt trött. På våra pass möter vi både nybörjare och rutinerade rävar, på helt olika nivåer, men vi ser precis samma sak där djupt i deras ögon: De gillar verkligen att träna! Vi kör varierande pass där vi jobbar med både styrka, kondition och egen kroppsvikt för allsidig träning. Alla pass ser helt olika ut och passar både nybörjare och rutinerad.

Tid: 60 min (Lunchpass: 45 min)

 

TABATA

Tabata är en typ av intervaller där man jobbar 20 sekunder och vilar 10 sekunder, åtta rundor. Övningarna varierar för varje pass. Kort. Intensivt. Effektivt. Vi garanterar tärningsvärk!

Tid: 45 min

 

45+

Gruppträningspass för dig som är 45 år eller äldre. På det här passet kör vi väldigt enkla och varierande övningar. Vi förbättrar kondition, styrka och balans. Denna åldersgrupp har stora hälsofördelar med att fysisk aktivitet. Vi bromsar upp åldrandet genom att belasta hjärta, skelett och muskler.

Tid: 60 min

 

FIGHT FYS

En grym allroundträning. Vi tränar med den egna kroppen men använder även mitsar, säckar osv. Ta med dig en kompis eller kom hit själv. Vi håller till på övre plan och kör fredagar varannan vecka.

Tid: 60 min

 

FUNKTIONELL FLEXIBILITET

En klass designad för att bygga upp en funktionell rörlighet hos dig som tränar. Perfekt att kombinera, antingen innan eller efter ditt vanliga träningspass. Vi kommer att använda både passiv och aktiv rörlighetsträning, både statiskt och dynamiskt, allt för att bygga upp en så funktionell flexibilitet som möjligt. Det kommer att minska skaderisken och öka din frihet och rörelseförmåga i din vanliga träning.

Denna klass är för alla!

Tid: 30 min

KONTAKT

Epost: Info@cr8gym.se

Telefon kl 10-17: 070-663 63 76

 

BETALNING

Swish: 123 495 64 62

Bankgiro: 594-2172

 

BEMANNAT GYM

Mån & Fre 11-13

Tis & Tors 18.30-20

© All Rights Reserved.

Cr8 Gym & Fitness AB