EVENT

12 NOVEMBER:

STYRKEGRUPP

FULLBOKAD!

 

 

 

 

1 DECEMBER:

CR8 DAY!

Kom och häng med oss! En heldag full av träning och härliga gymmänniskor. Denna dag är exklusiv för endast er medlemmar. Du får själv plocka russinen ur kakan och välja precis det som du är intresserad av. Vi kommer varva workshops med träningspass och anmälan till allt finns i vår webbshop till ett riktigt vrakpris, men med begränsat antal platser! Utöver det så kommer vi bjuda dig på massa gott, ha fina erbjudanden och småtävlingar med fina priser.

 

WORKSHOPS 49:-

Strongman med Calle Barkman

En sjukt rolig träningsford som verkligen är på frammarsch. Calle lär dig hur du använder ok, stock och farmers carry. En massa tips & trix från en som har varit med i gamet ett tag.

 

Handstand med Lisa Holmlund

Fantastiska Lisa kommer och hjälper oss att se världen från en annan vinkel. Du börjar precis på din nivå och tar det sen därifrån så denna workshop är verkligen för alla. Lisa är fenomenal på handstående och kommer ge dig alla hennes knep och hemligheter.

 

Knäböj med Stina Åkemalm

Vi tittar på just din böj med dina vinklar och styrkor. Från den här workshopen går du hem med en lite finare och starkare knäböj samt tips på hur du kan jobba vidare med teknik och assistansövningar som passar just dig. Vi tar det från just din nivå, oavsett om du är helt ny eller har kört ett tag.

 

Kettlebells med Kikki Larsson

Kettlebells är ett grymt redskap som utmanar både styrka, balans och stabilitet. Kikki visar dig hur du jobbar med järnkulan på bästa sätt. Vad kan man tänka på, vilka övningar är att rekommendera och hur får man egentligen till tekniken?

 

Frivändningar

Olympiska lyft är riktigt roligt när man lär sig att behärska tekniken. Det sägs att det krävs minst 10000 repetitioner för att bli hyfsad och ännu fler innan man är bra. Här får du proffshjälp med små detaljer som är svåra att upptäcka och korrigera på egen hand.

 

Att designa ett träningsprogram

Här får du med dig grunderna i hur du lägger upp ett träningsprogram. Hur ska man tänka kring set & repetitioner? Vilka övningar ska man välja? Hur mycket ska man vila? Vad ska man börja med? Och hur kombinerar man styrka och kondition?

 

6 WODAR 49:- FULLBOKAD!

Om du är sugen på träning så har du hittat rätt. Detta kommer bli en grym träningsdag så ta polaren under armen, hoppa i träningskläderna och fira sen insatsen med en god middag tillsammans. Under dagen drar vi sen av 6 kortare träningspass. Vilken fest!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...THE BEST

IS YET

TO COME

© All Rights Reserved.

Cr8 Gym & Fitness AB

KONTAKT

Epost: Info@cr8.se

Telefon kl 10-17: 070-663 63 76

 

BETALNING

Swish: 123 495 64 62

Bankgiro: 594-2172

 

BEMANNAT GYM

Mån 11-13

Tis 18.30-20

Tors 18.30-20

Fre 11-13