REGLER

VÅRA

HUSREGLER

 

1. Insläpp av obehörig

Insläpp av icke-medlem räknas som bedrägeri. Släpper du in någon utan giltigt medlemskap så kommer du direkt att bli avstängd, utan förvarning och utan återbetalning.

 

2. Dopingfritt

Vår anläggning är certifierad via Prodis och vi är med i nätverket 100% ren hård träning. Polisen har tillstånd att när som helst göra stickprover på våra medlemmar och vid positivt resultat så medför det avstängning.

 

3. Avbokning till pass

Avbokning till våra pass ska ske tre timmar innan start. Efter tre missade tilfällen så blir du avstängd från passbokningen.

 

4. Städa efter dig

Vikter och övrig utrustning ska tillbaka på rätt plats efter användning. Orkar du inte plocka undan efter dig så tränar du förmodligen med alldeles för tunga vikter.

 

5. Förbud mot kalk på krita

Kalk på krita grisar ner fruktansvärt mycket och är svårt att få bort. Vi vill ha ett rent och fint gym så vi har valt att sätta förbud på det. Flytande kalk/magnesium går däremot bra och finns att köpa i våran automat.

 

6. Åldersgräns

På vårt gym så måste du vara 16 år eller så måste din målsman komma in till oss för att skriva under och godkänna ditt medlemskap.

 

7. Medföljande barn

Det är okej för dig att ta med ditt barn till gymmet. Men det är då under ditt ansvar att du har dem under uppsikt under din träning. Det är absolut förbjudet för barnen att vistas på eller i närheten av maskinerna. Om detta missbrukas så riskerar du som förälder att bli av med ditt medlemskap.

 

8. Fråga, tyck till och ge oss feedback

Är det något du funderar över eller tycker vi borde tänka på? Här går vi inte runt och muttrar över saker utan kom då och säg det till oss istället. Vi blir så tacksamma för din feedback och jobbar ständigt på att förbättras. Ring oss eller fyll bara i kontaktformuläret här på sidan.

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Epost: Info@cr8gym.se

Telefon kl 10-17: 070-663 63 76

 

BETALNING

Swish: 123 495 64 62

Bankgiro: 594-2172

 

BEMANNAT GYM

Mån 11-13

Tis & Tors 18.30-20

© All Rights Reserved.

Cr8 Gym & Fitness AB